Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H CD Projekt θέλει το επόμενο saga της σειράς The Witcher να περιλαμβάνει πάνω από ενα παιχνίδι

*
Η CD Projekt επιβεβαίωσε πως θέλει να κυκλοφορήσει περισσότερα από ένα παιχνίδια ως μέρος του επόμενου saga της σειράς The Witcher. Η εταιρία τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσε πως με το επόμενο παιχνίδι θα ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του franchise.

Ο πρόεδρος της εταιρίας Adam Kicinski δήλωσε πως η CD Projekt βλέπει την "κυκλοφορία αρκετών τίτλων Witcher στο μέλλον". Επιπλέον, ανέφερε: "Έχουμε στο μυαλό μας πάνω από ένα παιχνίδι. Το πρώτο κεφάλαιο της σειράς περιλαμβάνει τρία παιχνίδια και τώρα σκεφτόμαστε περισσότερα από ένα τίτλο για το επόμενο κεφάλαιο. Αλλά είμαστε ακόμα στο pre-production του πρώτου παιχνιδιού του νέου saga".


Τέλος, ο Κicinski ανακοίνωσε πως το The Witcher 3: Wild Hunt θα κυκλοφορήσει για συστήματα νέας γενιάς το τελευταίο τρίμηνο του 2022. Θυμίζουμε πως το next-gen update θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC και θα περιλαμβάνει μερικά DLC items εμπνευσμένα από την σειρά The Witcher του Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*